TV – PROGRAMMA’S

Vorige slide
Volgende slide

Way of Living

In Way Of Living gaan Sanne en Arno samen en afzonderlijk op reis in binnen- en buitenland om te kijken naar andere manieren van wonen en leven. Wat zijn de nieuwe plekjes onder de zon, in welke landen hebben de meeste Nederlanders een vakantiehuis, hoe werkt de aankoop van een tweede woning in bijvoorbeeld Spanje of Oostenrijk: Sanne en Arno zoeken het voor je uit!

2015-heden

Seizoenen: 16

Winter Wereld

In de kerstspecial van Winter Wereld hebben Sanne en Arno de beroemde ‘Winter Village’, het schilderachtige tafereel op de Brink in Laren, als thuisbasis. Vanaf de ijsbaan en het sfeervolle terras geven ze leuke wintersport- en kadotips, heeft Sanne culinaire ideeën voor snelle hapjes, gaat Arno op zoek naar winterse interieur accenten en horen we sprankelende adviezen over nieuwjaars voornemens, beter slapen en overwinteren in Spanje. En uiteraard wordt er flink geschaatst en glühwein gedronken! Tot slot warmen ze, na een hele dag op en langs het ijs, op in 1 van de gezelligste restaurants op De Brink.

2023

Seizoenen:1

MAMA'S WERELD

Informatief programma waarin presentatrices Sanne Heijen en Sita Vermeulen met een camper door het land reizen en op zoek gaan naar tips over zwangerschap en de bevalling. Ook delen ze praktische adviezen over het opvoeden van kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Onderweg ontvangen ze in en bij hun camper gasten en experts, proberen ze baby- peuter- en kleuterproducten uit en testen handige gadgets. Tussendoor geeft Healthcoach Li-Ann van Groen tips om als moeder in balans te blijven.

2016 - heden

Seizoenen: 6

AlpenHaus!

In ‘AlpenHaus!’ gaan presentatoren Arno Raymakers en Sanne Heijen op zoek naar het succes verhaal achter de Alpin Family in Oostenrijk. De van oorsprong Nederlandse organisatie begon er ooit met de verhuur van 2 appartementen in het Salzburgerland en is vandaag de dag een onderneming met meer dan 200 werknemers, tientallen resorts en bijna 500 accommodaties. Behalve een kijkje achter de schermen bij de verschillende resorts bezoeken de twee ook uitgebreid diverse regio’s in het Alpenland en leren we ‘firsthand’ hoe je als Nederlander gemakkelijk kunt investeren in Oostenrijks vastgoed.

2021 - heden

Seizoenen: 6

My Next Destination

In My Next Destination ontmoeten Sanne Heijen en Arno Raymakers landgenoten op unieke bestemmingen in de wereld of volgen ze Nederlanders die op weg zijn naar hun nieuwe reisdoel. In het eerste seizoen belanden ze op Aruba en Bonaire en in Oostenrijk. In Nederland bezoeken ze o.a. de provincies Friesland en Utrecht.

2022

Seizoenen: 2

Austrian Vacation 365

In Austrian Vacation 365 – Out of Office beleven Arno en Sanne de mooiste skigebieden van Oostenrijk! Waar slaap je, waar ski je? Wat is er te doen? Waar eet je & waar feest je? Je ziet het hier. Ski you later!

2022

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

Rock De Boot

Varen is booming! Presentator Arno Raymakers ontdekt de toekomst van de watersport via familie De Boer. Zij produceren de eerste volledig duurzame sloep van Europa! We nemen je mee van begin tot eind: Afval als grondstof, via de TU Delft, naar een giga 3D printer, tot de aankleding en afwerking. Zorgeloos varen langs de mooiste plekken, wetende dat alles milieuvriendelijk is. Arno loodst je er doorheen in 2 specials van Rock De Boot.

2022

Seizoenen: 1

van Casting tot Kroning

In het nieuwe SBS6 programma ‘Van Casting tot Kroning’ krijgen we een unieke inkijk in de wereld van de Miss Nederland verkiezing. Zoey Ivory, zelf gekroond in 2016 en huidig Miss Nederland Denise Speelman, nemen ons 3 maanden lang mee achter de schermen van de organisatie: ze laten zien dat het hier om veel meer gaat dan glitter, glamour en uiterlijk. De huidige finalisten zijn namelijk stuk voor stuk powervrouwen in wording met uitgesproken meningen die individueel opkomen voor sociale vraagstukken waar ze zelf mee te maken hebben gehad. De Miss Nederland Organisatie helpt ze graag om hun doelen en dromen waar te maken. Niemand verliest, maar er wordt er maar één gekroond.

2021

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

Op Jacht Naar de Kroon

Ook dit jaar volgt Op Jacht Naar De Kroon de Miss Nederland verkiezingen van de casting tot de kroning! De tien beste kandidaten van de castingdagen worden op de voet gevolgd in dit spannende traject; van fotoshoot tot catwalk training, in binnen- en buitenland. Wie zijn deze tien jonge vrouwen en hoe beleven zij deze intensieve tijd? Slechts één van hen wint de titel en zal ons land vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing.

2019-2020

Seizoenen: 2

Vorige slide
Volgende slide

Eindelijk Tijd

Het zijn vreemde tijden… Je hebt minder sociale contacten en minder verplichtingen. Je hebt misschien minder inkomen en minder motivatie om je dagen te vullen. Maar: je hebt meer tijd. Tijd voor jezelf, tijd voor je gezin en tijd voor je huis. In Eindelijk Tijd geven Sanne Heijen en Arno Raymakers je ideeën om die tijd zo aangenaam mogelijk door te brengen! Plan iets leuks, zorg voor jezelf en verras elkaar, wees creatief en proef iets nieuws! Het komt allemaal voorbij in dit nieuwe studioprogramma.

2020

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

RTL Wintertijd

In RTL Wintertijd trekken Sanne Heijen en Arno Raymakers door stad en land, op zoek naar tips en trends voor de winter: van ‘kadotips’ tot ‘wintersport adviezen’, en van allerlei culinaire wetenswaardigheden die in de rubriek ‘winterse zaligheden’ voorbij komen, tot ‘de wintercheck’, waarin de kijker nog meer op de hoogte gebracht wordt van onderwerpen die juist voor we de winter in gaan, meer aandacht verdienen.

2013-2019

Seizoenen: 6

Vorige slide
Volgende slide

The Mountain Butler

RTL Presentatoren Sanne en Arno nodigen BNers Roy Donders en Kim Kötter uit voor een logeerweek in een penthouse in de Alpen waar een flamboyante ‘mountain butler’ als gastheer de scepter zwaait. Deze kleurrijke Oostenrijker zorgt er, met zijn handgeschreven opdrachten, voor dat de sterren op verrassende momenten en met hulp van het dynamische presentatie duo, op ludieke wijze worden ondergedompeld in de uitbundige en traditionele winterlifestyle van de regio.

2019

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

RTL Vakantie Magazine

In RTL Vakantie Magazine reizen Sanne en Arno iedere aflevering langs de mooiste vakantieplekjes. Hier brengen ze je op hoogte van alles wat met de zomervakantie te maken heeft, zowel in eigen land, als in het buitenland. Where to Go? Where to Eat? Where to Stay? Je hoort het allemaal in RTL Vakantie Magazine

2013-2019

Seizoenen: 6

Vorige slide
Volgende slide

DE WERELD VAN SMAAK

Een flinke schep kennis, een kilootje passie, een snufje wetenschap, potten, pannen en een handjevol hoogstaande culici (culinaire critici) zijn te vinden in het recept van het programma De Wereld van Smaak. Samen vormt dit een smeuïg geheel aan informatie rondom alles wat met eten en drinken te maken heeft.

2016

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

Wie opent het slot

In Wie Opent Het Slot proberen vier teams van bekende Nederlanders de sleutel te vinden van een sprookjesachtig kasteel. De Bekende Nederlanders spelen het spel samen met een familie die een emotioneel jaar achter de rug hebben. Door middel van sportieve wedstrijden en spannende opdrachten moeten de teams punten verdienen voor een paspoort, dat toegang geeft tot de finale. De strijd is telkens in een andere mooie omgeving in België.

2014 - 2015

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

RTL Kidsjen

Aangespoord door de opvallende uitspraken van kids over alles wat bijna dagelijks op ons bord belandt, gaat presentatrice Sanne Heijen in RTL Kidsjen letterlijk ’de boer’ op, Op zoek dus naar de oorsprong van eten! Uiteindelijk belandt ze, met wat ze onderweg tegen komt, in ’the kitchen’ van een gerenomeerd restaurant of gastronomisch etablissement..

2014

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

Mijn Vriendin & ik

In Mijn Vriendin & Ik nemen Odette Simons en Sanne Heijen een bijzondere vriendschap tussen twee vriendinnen onder de loep. Iedere week staat een bijzondere vriendschap van twee vriendinnen centraal. Samen gaan ze terug naar de oorsprong en de plek van hun vriendschap. Daarbij ondergaan ze uiteraard ook de befaamde ‘vriendinnentest’.

2013

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

Weekend trip

In het TV magazine Weekend Trip wordt op zoek gegaan naar unieke, ongekende of onbekende logeer-adressen in de Benelux. Tevens wordt er aandacht besteed aan wat er in de omgeving te zien en te beleven is. De hele Benelux wordt afgestruind om onbekende en ongekende plekjes en bijzondere logementen te vinden.

2012 - 2014

Seizoenen: 3

Vorige slide
Volgende slide

Enjoy Life Kidsjen

In Enjoy Life Kidsjen gaat het opzienbarende presentatieduo Sanne Heijen en Arno Raymakers een unieke uitdaging aan op het culinaire vlak. Twee junior koks laten de potten en pannen rammelen in de keuken en schakelen daarbij de hulp in van de twee presentatoren. Vanuit de kookstudio worden ‘en passant’ korte culinaire uitstapjes gemaakt.

2012

Seizoenen: 1

Over de reling

In 2011 kregen de kijkers van RTL 4 een zomer lang als eerste een unieke blik achter de schermen van een luxe cruise schip waarop 150 Nederlanders een halve wereldreis maakten. In OVER DE RELING nam presentator Arno Raymakers de kijker tien weken lang mee aan boord van de Grand Princess, een majestueus Amerikaans 5-sterren cruiseschip.

2011

Seizoenen: 1

Vorige slide
Volgende slide

Enjoy Life

Enjoy Life bij RTL 4 is een Roadtrip langs intense en mooie ervaringen. Presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers rijden, vliegen, varen en koersen op én in unieke vervoermiddelen door ons hele land. Tijdens hun roadtrip gaan ze op zoek naar mooie, rijke, intense en verrassende ervaringen die de mens meer van het leven laat genieten.

2010-2012

Seizoenen: 4