[counter text=”TV-Programma’s” icon_bool=”no” icon=”steadysets-icon-type” number=”15″]
[counter text=”Seizoenen” icon_bool=”no” icon=”steadysets-icon-type” number=”42″]
[counter text=”Afleveringen” icon_bool=”no” icon=”steadysets-icon-type” number=”232″]
[counter text=”TV-Minuten” icon_bool=”no” icon=”steadysets-icon-type” number=”5326″]
[block_title inner_style_title=”only_text” title=”Enjoy Life Media”]

TV PRODUCTIES | BEDRIJFSFILMS | MEDIA PRESENTATIES

[/block_title]

Enjoy Life Media is als tv-producent al 10 jaar één van de meest toonaangevende leveranciers van daytime programma’s voor RTL 4. En dat niet alleen: onze programma’s scoren regelmatig de hoogste kijkcijfers van alle daytime weekend programma’s. Daar zijn we trots op! Wij produceren al jarenlang met veel plezier lifestyle-, vrijetijds-, en spelprogramma’s zoals Way Of Living, Op Jacht Naar De Kroon, RTL Vakantie Magazine, RTL Wintertijd, Wie Opent Het Slot?, en De Wereld Van Smaak.

Naast het maken van televisie programma’s zijn wij ook actief op andere mediafronten zoals het produceren van bedrijfsfilms, online content in de breedste zin van het woord en video producties. Daarnaast organiseren we regelmatig media-workshops en presenteren bekende en minder bekende presentatoren uit onze stal evenementen door het hele land. Bovendien zijn we eigenaar van het populaire online- videoplatform en tv-kanaal ‘SixOClockTV’, waar je met het motto ‘never a dull moment’, terecht kunt voor jouw dagelijkse portie online entertainment.

[block_title inner_style_title=”only_text” title=”Wat we doen”][/block_title]
[services_small title=”TV Producties” icon=”moon-tv” dynamic_content_type=”content”]Wij maken al meer dan tien jaar een 15-tal televisieprogramma’s voor RTL4.[/services_small]
[services_small title=”Media Workshops” icon=”linecon-icon-study” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_link=””]Regelmatig organiseren wij workshops voor iedereen die geïnteresseerd is in de media.[/services_small]
[services_small title=”SixOClockTV” icon=”moon-laptop” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_link=””]Op ons online tv-kanaal en videoplatform kan je terecht voor jouw dagelijkse dosis entertainment.[/services_small]
[services_small title=”Bedrijfsfilms” icon=”moon-office” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_link=””]Ons dynamische media bedrijf is ook actief op andere mediafronten zoals het produceren van bedrijfs- en promotiefilms.[/services_small]
[services_small title=”Online Content” icon=”moon-mobile-2″ dynamic_content_type=”content” dynamic_content_link=””]Wij produceren video- en filmcontent voor partners wereldwijd die wordt ingezet op social media, websites en video platformen.[/services_small]
[services_small title=”Live Presentaties” icon=”moon-mic-5″ dynamic_content_type=”content” dynamic_content_link=””]Presentator nodig? Wij leveren vakmensen. Vandaag. Morgen. Anytime.
[/services_small]

[block_title inner_style_title=”only_text” title=”Producenten”][/block_title]

Arno Raymakers & Sanne Heijen

Enjoy Life Media is 9 jaar geleden ontstaan uit een ‘minifusie’ van twee productiebedrijfjes. Belangrijkste missie: het produceren van kwalitatief hoogwaardige daytime tv-programma’s op nationaal niveau. De initiatiefnemers zijn twee persoonlijkheden die, individueel van elkaar, zowel nationaal als internationaal al aan de weg timmerden in medialand: Sanne Heijen & Arno Raymakers. Want, ze wilden tv maken. Op hun eigen manier en zonder de bemoeienissen van lastige producenten of regisseurs.

Dat doel hebben ze ondertussen meer dan waargemaakt met meer dan 12 verschillende programma’s, waarvan enkele nog steeds en al jarenlang te zien zijn op RTL 4, zoals Way Of Living, RTL Wintertijd en RTL Vakantie Magazine. Ook andere programma’s als Enjoy Life en Weekend Trip scoorden seizoenen lang hoge kijkcijfers (regelmatig meer dan 350.000) en waren erg populair. Gelegenheids- en of studio producties als De Wereld Van Smaak, Wie Opent Het Slot, Mijn Vriendin & Ik en Mama’s Wereld, die (vooralsnog) 1 seizoen te zien waren behoren (vooralsnog) tot de mooiste en fijnste producties om te maken.

Enjoy Life Media behoort tot de top 5 van daytime producenten waarbij kwaliteit en loyaliteit naar de sponsor altijd de allerhoogste prioriteit heeft.

[block_title inner_style_title=”only_text” title=”PROGRAMMERING 2020″][/block_title]
[recent_portfolio columns=”6″ carousel=”no”][recent_portfolio columns=”6″ carousel=”no”]
[ap_title_w_des ct_design=”title_w_des_effect24″ feature_img=”723″ google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” heading=”Way Of Living” excerpt_size=”10″ thumb_url=”https://www.enjoylifemedia.nl/tv-programmas/”]

In Way Of Living gaan Sanne Heijen en Arno Raymakers op zoek naar nieuwe plekken, landen en mogelijkheden voor de aanschaf of het hebben van een tweede woning of vakantiehuis.

[/ap_title_w_des][recent_portfolio columns=”6″ carousel=”no”]

[ap_title_w_des ct_design=”title_w_des_effect24″ feature_img=”1067″ google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” heading=”Op Jacht Naar De Kroon” excerpt_size=”10″ thumb_url=”https://www.opjachtnaardekroon.tv”]

In ‘Op Jacht Naar De Kroon’ volgen tv camera’s, zes weken lang, het hele traject van de Miss Nederland verkiezing.

[/ap_title_w_des]

[ap_title_w_des ct_design=”title_w_des_effect24″ feature_img=”1183″ google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” heading=”Eindelijk Tijd” thumb_url=”https://eindelijktijd.nl/”]

In Eindelijk Tijd geven Sanne Heijen en Arno Raymakers je tips om de tijd die je noodgedwongen thuis zit, zo aangenaam mogelijk te besteden. Wat doe jij nu je eindelijk tijd hebt?

[/ap_title_w_des]

[ap_title_w_des ct_design=”title_w_des_effect24″ feature_img=”724″ google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” heading=”RTL Wintertijd” excerpt_size=”10″ thumb_url=”https://www.enjoylifemedia.nl/tv-programmas/”]

RTL Wintertijd komt terug! In het TV-magazine gaan presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers wederom op zoek naar winterse tips en trends voor dit heerlijke jaargetijde!

[/ap_title_w_des]

[separator color=”rgba(255,255,255,0.08)”]
[block_title inner_style_title=”only_text” title=”Way Of Living – Seizoen 10″][/block_title]

Iedere zondag om 17:00u bij RTL4

In Way Of Living, dat vanaf 25 oktober 2020 terug is op de buis bij RTL4, reizen presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers de wereld rond op zoek naar nieuwe plekjes onder de zon en in de sneeuw. Daarvoor worden vakantiewoningen, vastgoed projecten, tweede huizen, investeringsobjecten, unieke villa’s, chalets en winterverblijven bezocht in binnen- en buitenland: van prachtige watervilla’s in Nederland en luxe penthouses in Oostenrijk, tot schitterende vakantiehuizen aan de Spaanse kust of andere delen van de wereld. Alles passeert de revue in het tiende seizoen van Way Of Living.

RTL4_logo

[block_title inner_style_title=”only_text” title=”Partners & Sponsoren”][/block_title]
Bedankt voor jullie enthousiasme voor ons mooie eiland Bonaire en de prachtige opnames welke zijn gemaakt. Ik denk dat het geweldige items gaan worden en een mooi document. Daarnaast waren het leuke en gezellige dagen met jullie.

Jeroen van der Werff

MyNextHome
Wat een leuke uitzending. Chapeau met de montage ook. Alle aspecten zijn goed aan bod gekomen. Nu al bijna 50 nieuwe aanvragen voor zowel Leogang en 24 by Avenida.

Hans van der Mijl

Kontour Vastgoed
We wilden ons nogmaals bij het hele team voor de zeer professionele en gezellige dagen bedanken.

Friso de Jong

Phantasialand
Wij willen jullie laten weten dat onze site weer meer trafiek heeft gemeten afgelopen zondag. Deels door jullie programma. Deze keer was het echter voorbereid en is onze server gelukkig niet vastgelopen. Dus alleen maar happy faces hier vandaag!

Nele Bylois

Ardennes Etape
De response was groot. Het site bezoek was het hoogste van alle uitzendingen . Ik heb gisteren meteen 5 reserveringen kunnen noteren, een stuk of 10 brochure aanvragen en nog wat aspirant reserveringen.

Wibe Sierksma

Adam Voyages
Veel reacties ontvangen uit bekende maar ook onbekende hoek. 10 minuten na de eerste uitzending hadden we al een boeking binnen naar aanleiding van de uitzending.

Frank en John

B&B de Kistemaker
Wij vonden het een leuke dag, het was fijn om samen te werken met jullie leuke crew. De kids vonden het ook leuk! Hopelijk weten jullie ons een volgende keer weer te vinden.

Karin Hegger

Kasteeltuinen Arcen

Het was een genot jullie aan het werk te zien, zo veel inzet en professionaliteit. Wat het daarbij voor mij extra leuk maakte, was het enthousiasme voor de activiteiten en de locaties. Met als kers op de taart de humor en gezelligheid op persoonlijk vlak. Bijzonder om even onderdeel van jullie team te mogen zijn, zo voelde het in ieder geval.

Han Kruys

NORDQVIST
Het eindresultaat was fantastisch en is niet alleen door de heer Bree, maar ook door al zijn collega’s als geweldig ervaren.
Er is veel gelachen en er was af en toe een ontroeringsmomentje!
Met andere woorden helemaal geslaagd!

Ellen de Boer

Carlton Ambassador Hotel
De reportage is erg gaaf geworden! Het eindproduct had ik nog niet gezien, maar dat is erg mooi geworden. Lekkere vlotte edit, een hoop humor en een compleet verhaal. Daar wordt Slagharen goed neergezet. Dikke complimenten!

Tom Mulder

Marketing Manager Slagharen