TV PRODUCTIES | BEDRIJFSFILMS | MEDIA PRESENTATIES
Te zien op:
unnamed

RTL De Wereld Van Smaak

Kookprogramma’s blijven onverminderd populair. Tv producent Enjoy Life Media voegt een dimensie toe aan de vele wedstrijden en kijkjes achter de schermen. In opdracht van RTL en in samenwerking met belangrijke partners van Markthal Rotterdam wordt een nieuw programma gemaakt over (h)eerlijk voedsel. De pre-productie van dit innovatieve lifestyle programma is reeds begonnen en de opnamen staan gepland in het najaar.

Decor en setting van ‘De Wereld van Smaak’ is de eerste overdekte foodmarkt van Nederland: Markthal Rotterdam. Door het format ‘live on tape’ op te nemen krijgt de kijker het gevoel letterlijk ‘live’ aanwezig te zijn bij alle bruisende activiteiten in de Markthal en bij alle culinaire onderdelen van het programma. Omdat ‘De Wereld van Smaak’ in het weekend (zowel zaterdag als zondag) wordt uitgezonden – in de sterke kijkcijferblokken van de ochtend – is het met de tv aan heerlijk ‘ontwaken in de markthal’.
Andere vaste elementen zijn o.m. ‘Lekkerbek’ waarbij het favoriete gerecht van een kijker wordt bereid door populaire chefs, van local heroes tot sterrenkoks. Het programma stuurt wekelijks BN’ers de marktvloer op om kennis te maken met de producten en de standhouders in de versunits en een kijkje te nemen in de boodschappentassen van Markthal-bezoekers. Ook schuiven gasten aan in de rubriek ‘De Gedekte Tafel’ en wordt de culinaire weekagenda belicht.

Afbeeldingen

Wanneer op tv

RTL De Wereld Van Smaak

December 2015 10:55

Bekijk hier de laatste aflevering

Wilt u meer informatie over onze programma’s? info@enjoylifemedia.nl

BEL ONS: 035-6914604 MAIL ONS: info@enjoylifemedia.nl

ADRES
Zwarteweg 10
1412 GD NAARDEN

KVK Gooi- en Eemland 50453157
ING Rekening nr.: 4224899
BTW nr.: 822748046B01